Jag hade fel

Ok... jag hade fel.... det var nog inte tillräckligt att stanna hemma från jobbet bara en dag... men jag har blivit van vid att det är så, länge sen jag var så här sjuk... Torsdag morgon mådde jag inte så jättebra, men jag var så inställd på att jag skulle vara tillräckligt pigg för att jobba och dessutom kändes det som jag lika gärna skulle kunna dra till jobbet och ta det lite lugnt eftersom jag ändå inte kan göra mycket hemma... på så vis får jag ju i alla fall lite frisk luft och tjänar pengar.(föregående inlägg är från i onsdags...) 
     Så jag steg upp, åt frukost och tog bussen iväg till jobbet där jag mötte en hel del förvånade men glada miner; gårdagen hade varit extremt tuff eftersom de tvingats sortera och dela ut på mitt distrikt också. 
    
Kände mig inte särskilt pigg, tänkte att det här lär jag ju få ångra, särskilt eftersom det var tung reklam just den dagen också. Hade inga höga förväntningar, tog det lugnt med hissen upp och trapporna ner och det funkade bättre än förväntat. Stod över en stund och slängde upp all eftermiddagspost innan jag tog bussen hem igen. Väl hemma kändes det rätt bra att jag faktiskt jobbat; de ca tre timmarna jag hade innan jag gick och la mig var ganska sega, orkade inte göra mycket och då spelar det ju ingen roll hur lång tid jobbet tar.

Vaknade ca 1.30 med väldigt ont i halsen natten mellan torsdagen och fredagen, men somnade om och mådde lite bättre när jag vaknade igen framåt 5-tiden. Tog en dusch och käkade gröt som jag kryddade ordentligt med ingefära, chili, kanel, kardemumma och nejlika innan jag återigen tog bussen till jobbet...
     Trots att fredagar brukar vara lugna (och denna fredagen var inget undantag) blev det nog lite mycket för min arma kropp och efter brevbärarturen var jag jättetrött och febrig.

Väl hemma ca två timmar senare blev det sängen och en bok i någon timme innan jag steg upp igen för att fixa något att äta. Sedan blev det ett hett fotbad framför en 2 timmar lång film, varefter klockan kändes jättemycket, trots att den bara var ca 20.00 och jag gick och lade mig för att sova med en extra filt för att värma min febriga kropp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0